Как, къде и кога да започна да продавам книгата си?

Как, къде и кога да започна да продавам книгата си - Как да продам книга - самоиздател - полезни съвети за автори

Най-доброто време да започнете промоцията на книгата си е СЕГА, дори и ако още я пишете! 

Ако сте прохождащ автор, като мен, тази стратегия може да Ви се струва странна, отблъскваща, сложна, или обсебваща. А защо да не бъде увлекателна и забавна?

Когато написах първата си приказка, идеята някога да я издам в детска книжка, дори не е била в полето на мислите ми. Писането за мен е медитация, терапия, нужда.

Мисълта, че мога да събера всички приказки в книга и тя да достигне до сърцата на много деца и родители, дойде много по-късно. Едва след като получих насърчаващи отзиви от приятели и непознати, започнах да си представям Ушка Добродушка на корицата. Цветни сцени от приказките изплуваха в съзнанието ми, заедно с едно бурно желание да видя всичко това материализирано. Лека-полека започнах да споделям творчеството си с повече хора и чувството на “страх, как ще го приемат другите” започна да се изпарява.

Ето, сега споделям творчеството си и с Вас. Приканвам ви да направите същото. 

Започнете да изграждате Вашата “фен база”

Това са хората, които ще Ви следят като автор и “експерт” в дадена област, било то предприемачество или криминални романи. Тези хора ще очакват с нетърпение появата на готовата Ви книга.

Основна грешка, която авторите правят, е да влагат цялата си енергия единствено в написване на своята книга и да очакват, че след като тя стане реалност, хората просто ще започнат да я купуват. 

Друго онеправдано очакване, което авторите често имат, е, че издателството, с което работят, ще се “погрижи” за разпространението на книгата вместо тях. “Маркетинговата стратегия” на по-малките и средни издателства се свежда до представяния на книгата тук и там, както и дистрибуция в книжарниците, с които работят. 

Нали разбирате, че когато една книга отиде в местна или онлайн/електронна книжарница сред стотици, дори хиляди други книги, шансът да бъде забелязана и купена е доста малък. Това важи с още по-голяма сила за автори, чиито имена са никому неизвестни. 

Тук идва ролята на Вашия личен сайт, блог, Фейсбук или профил в Самоиздател. 

През последните 10 и повече години “златото” в маркетинга е съдържанието. “Съдържанието е цар” е много популярно клише и изглежда ще си остане “evergreen”. Успешните компании плащат по много хиляди годишно, за разработване на съдържание и то не какво да е, а съдържание, което продава. Едни от “най-великите маркетинг гурута” на деня учат компаниите, как да разказват истории, за да продават продуктите си. Ваше безценно предимство е, че писането е Вашият талант и страст! Вие няма нужда да плащате хиляди левове. Необходимо е единствено да правите това, което обичате – да пишете! 

Какво НЕ Е съдържанието, което продава книгите ви?

За повечето хора “продажба” звучи по следния начин: Това е книгата ми, струва толкова, намалена е на толкова, поради някакъв празник, искате ли я?

Нормално е да имате и такива предложения, представете си обаче, че всеки ден повтаряте само такъв тип оферти като развален грамофон… Със сигурност ще дотегнете не само на потенциалните си читатели, а и на самите себе си. 

Какво е съдържанието, което продава книгите ви?

Съдържанието, което продава книгите ви, е само 5 неща:

 1. Полезно/интересно за читателя;
 2. Свързано с книгата/жанра, който се продава ;
 3. Истинско и доколкото е възможно – лично;
 4. Разказва история или предизвиква дискусия;
 5. Доставя ви удоволствие да го създавате;

Пишéте статии, кратки истории, ежедневни преживявания, творчески фантасмагории и каквото още се сетите, следвайки горните три точки. Пишете редовно. Блог с една статия през месец, два или фейсбук страница с една публикация седмично няма да бъдат особено полезни в претрупаното информационно пространство. 

Определете си колко време на ден ще може да отделяте за тази цел и следвайте стриктно решението си, било то половин, един или повече часа на ден. Почнете с 10 минути на ден, ако сте твърде заети с други ангажименти, но го правете всеки ден!

Вмъквайте, където е уместно, информация за книгата, която пишете в момента, или която вече е написана.

Задавайте въпроси, питайте читателите си директно какво мислят, въвлечете ги в дискусия.

Винаги слагайте линк към страницата, където книгата се продава.

Независимо дали пишете публикация във Фейсбук, статия за някой блог или друго удачно съдържание.

Къде да създадем своята фен база?

Няколко са основните канали, с които да започнете: Фейсбук, Блог/уебсайт, Самоиздател, в други сайтове като гостуващ автор, чрез конкурси, ПР, фестивали.

Трябва ли Ви личен уебсайт, скъпо ли е, как се прави и каква алтернатива е блогът, Фейсбук и Самоиздател? Това са все въпроси, на които ще отговоря тук. 

Личен уебсайт

Всеки уебсайт може да бъде и блог. За да имате личен уебсайт, трябва да си купите име (домейн) например www.vasheto-ime.com. Тази инвестиция ще Ви струва между 10 и 15 евро на година, като за първата година може да намерите отстъпки с близо 80-90%. Този домейн трябва да “живее” някъде, за целта ще трябва да си платите и за хост (гостоприемник). Цената на хоста може да варира между 5 и 20 евро на месец. Най-популярната, безплатна и сравнително лесна за ползване платформа за създаване на уебсайтове е WordPress.  

Ако нямате опит в дигиталния свят, ще имате нужда от професионална помощ за първоначалната инсталация, настройки и дизайн на външния вид на сайта. След това качването на съдържание и управлението е много лесно. Екипът на Самоиздател може да помогне с целия процес както и да осигури безплатен хостинг в допълнение. Свържете се с нас тук за повече информация. 

Предимства: 

 • Лесно може да се добави опция за онлайн магазин, откъдето да продавате книгите си; 
 • Позволява изработка на уникален дизайн;
 • Позволява да таргетирате посетителите на сайта си с платена реклама във Фейсбук, което ще намали цената на самата реклама. 

Недостатъци:

 • По-голяма първоначална инвестиция, сравнено със следващите варианти; 
 • Сами трябва да генерирате трафик към сайта си било то чрез социалните мрежи, стретегически партньорства или оптимизация в гугъл. Последноте е дълъг и трудоемък процес, за който ще са ви необходими познанията на специалисти ако вие самите нямате такива.

Блог

Ако не желаете да инвестирате в личен уебсайт, може да създадете блога си в някоя блог платформа. В този случай не плащате за домейн, нито за хостинг. WordPress също има такава опция, както и платформата Blogger. Подобен вариант предлага и платформата Wix в безплатната си версия. 

Предимства: 

 • Не плащате нищо.

Недостатъци: 

 • Не може да имате собствен онлайн магазин;
 • Изцяло се съобразявате с дизайна на платформите (освен в wix, където имате свобода на действие)
 • Трудно ще Ви намират в гугъл;
 • Ако решите впоследствие да преминете към личен уебсайт, миграцията на съдържанието е трудоемка.

Самоиздател

В платформата на Самоиздател предлагаме алтернатива на личния уебсайт и блог. Необходимо е единствено да създадете свой профил в патформата и след това да се свържете с нас на contact (@) samoizdatel . com

Ако книгата ви е вече издадена, може да ползвате и онлайн книжарницата с кауза като свой онлайн магазин. Със Самоиздател ще се ползвате от всички предимства на личния сайт, но без да плащате за първоначална изработка и без разходи за домейн, за хостинг и за месечна поддръжка.

Допълнителен плюс е, че няма да работите сами за насочване на “трафик” към сайта ви, а ще се възползвате от всеобщите усилия на екипа ни.

Предимства:

 • Не плащате за домейн, хост и изработка на сайт или онлайн магазин.
 • Поръчките през онлайн книжарницата идват директно при вас и вие ги изпълнявате.
 • Колкото по-популярна става платформата на Самоиздател, толкова повече хора Ви намират там.
 • Може да направите платена реклама във фейсбук като таргетирате феновете на Самоиздател, което ще намали цената на рекламата.

Недостатъци:

 • Миграцията на съдържанието ще е трудоемка, ако решите да преминете към личен сайт след време.

Който и да от тези варианти да изберете, важно е да знаете, че сайт или блог без постоянен трафик от хора, които да го посещават, е безполезен. Тази тема ще обсъдим в повече дълбочина в следваща статия. 

Фейсбук страница/група/личен профил

Фейсбук страницата в наши дни е задължителна за всеки бизнес, независимо дали има уебсайт или не. Фейсбук страницата може да играе роля на онлайн магазин, както и дава възможност за създаване на дълги публикации, тип блог. Тя може да бъде заместител на личния сайт и блог, ако решите да разчитате на Фейсбук като единствен канал за привличане на клиенти. Ако планирате да правите платена реклама на книгата си във фейсбук някога, тогава е задължително да имате страница.

Фейсбук групата е предпочитан вариант за връзка с фенове. Докато страницата играе по-скоро роля на визитна картичка и презентация, то групата е мястото за комуникация и по-лична връзка с феновете. Имайте едно наум, че според наблюденията на специалисти в бранша, ако веднъж пуснете платена реклама във фейсбук то броя на хора, до които достигат неплатените ви публикации рязко ще намалее за неопределен период от време.

Важно е да уточним, че има разлика между фейсбук група и страница макар, че забелязах много хора да казват група на страници и обратно.

Право пропорционално на популярността на Фейсбук расте и информационното съдържание в платформата под формата на текстови публикации, видеа, снимки, ежедневни истории, събития, видеа на живо и какво ли още не. Единствения начин да “зплувате” в това море от съдържание е ако публикувате достатъчно често, достатъчно интерактивни неща. Докато преди 10-на години е беше достатъчно да публикувате няколко пъти седмично , за да бъдат показвани публикациите ви, то днес трябва да се постараете да правите ежедневни публикации, дори по-няколко на ден, особено ако започвате от нула или имате едва 2-3 хиляди последователи. Имайте предвид, че за да може да отсее съдържанието, което показва ежедневно на потребителите си, Фейсбук често сменя и осъвършенства алгоритмите си. В последно време най-важното нещо една публикация да бъде видяна от повече хора е това колко се коментира. За пример – ако публикувате нещо в една група от 100, 000 човека и никой не остави коментар, то публикацията ще бъде видяна от много по-малко хора, отколкото ако имаше коментари.

Групата е предпочитан вариант в момента във Фейсбук за връзка с фенове и дори за продажби, защото все още няма такава конкуренция както при страниците. Това е мое лично предположение, но при всеки случай, когато човек влезе в групата ви и когато човек хареса страницата ви Фейсбук се държи различно, в полза на групите. Тоест, показва на феновете ви много по-често публикациите от групи от колкото от страници.

Личният профил във фейсбук е чудесен старт за всеки прохождащ автор. Преди да направите страница или група може просто да публикувате всичко на профила си и така да видите кой харесва творчеството ви, кой ви следи редовно. Това е важно, защото в монета, в който решите да направите група или страница ще може да поканите правилните хора в нея, такива, които наистина ценят творчеството ви, и които ще бъдат най-сериозните ви фенове и помощници да достигнете до още повече хора.

Предимства на фейсбук:

 • Безплатна е и лесна за навигиране;
 • Много потребители използват платформата.

Недостатъци:

 • Ограничава притока на хора към Вас единствено в рамките на Фейсбук;
 • Фейсбук разчита на платена реклама от потребителите си, така че публикациите в страниците често получават много малко видимост, ако не са спонсорирани.

Добра идея е и да публикувате в чужди групи във фейсбук.
Запознайте се добре с правилата, за да не ви изхвърлят и споделяйте редовно навсякъде. Ако не получаватае одобрение на публикациите си (ще получите известие от фейсбук, когато публикацията е одобренеа или не) влезте в групата и прочетете отново правилата. Обикновенно ще ги намерите в секцията “за нас” или “закачени” като “обявление” най-отгоре в групата. Ако не ги намирате през телефона си, пробвайте от настолен компютър, “обявленията” са скрити, когато гледате през телефон и изискват допълнително “цъкане” някъде, за да се покажат (според зависи от телефона). Не прекалявайте с публикациите си с лично творчество. Две -три публикации на ден са достатъчни.

Ето и един списък с фейсбук групи, в които е подходящо да се изявявате редовно:

Групи специализирани за продаване на книги

Обикновено в тези групи може да публикувате само снимка на книги, които искате да продадете, но не може да посочвате никакви линкове. Необходимо е да посочите цена и метод на доставка. Използвайте тези групи само за това. Не прекалявайте. Пускайте по една публикация месечно във всяка:

Купувам, продавам, подарявам, заменям и търся книги 🙂https://www.facebook.com/groups/books2015/
Книгиhttps://www.facebook.com/groups/1309145405798842/
Отнесени от книгитеhttps://www.facebook.com/groups/gone.with.the.books/
КУПУВАМ – ПРОДАВАМ – РАЗМЕНЯМ КНИГИhttps://www.facebook.com/groups/844285182330073/
Продавалник за книгиhttps://www.facebook.com/groups/447762385587661/
Книги – продай и потърси*подари и размениhttps://www.facebook.com/groups/191247134581607/
“МЯСТОТО” за продажба и размяна на книгиhttps://www.facebook.com/groups/knijenpazar/

Групи за цитати

В тези групи може да споделяте цитати от книги, включително вашите. Разгледайте добре правилата на всяка, за да разберете къде може да слагате линк и къде може да има само цитат. Някои от тях имат определени дни за лично творчество и цитати от собствени книги – проверете в правилата. Може да помолите и най-големите ви фенове да споделят цитати, които са ги впечатлили от вашите книги в тези групи:

Любими цитати от книгиhttps://www.facebook.com/groups/favourite.quotes/
Любими цитати от любими книгиhttps://www.facebook.com/groups/774348569274492/?ref=br_rs
ЦИТАТИ, МИСЛИ И ВАЖНИТЕ ИСТИНИ ЗА ЖИВОТА.https://www.facebook.com/groups/802232623183749/
Любими цитати от книги и мъдри мисли за живота!https://www.facebook.com/groups/305518580053017/
Най-хубавото от книгитеhttps://www.facebook.com/groups/bestbookquotesbg/
Цитати от книгиhttps://www.facebook.com/groups/quotes.bg/
Магията на Думитеhttps://www.facebook.com/groups/958859757840889/

Литературни групи за споделяне на лично творчество

Следвашият списък съдържа голямо разнообразие от литературни групи посветени на любовта към книгите, които толерират споделяне на лично творчество и линкове към него. Прочетете внимателно останалите им правила, за да не пропуснете нещо специфично като ден за споделяне и т.н

Будна вечер с книга и виноhttps://www.facebook.com/groups/budna.vecher
Бета читатели и партньори критициhttps://www.facebook.com/groups/beta.chitateli
Споделяй какво четеш!https://www.facebook.com/groups/127583311177169/?ref=br_rs
ПЕРО И ЧЕТКАhttps://www.facebook.com/groups/308555925962194/?ref=br_rs
Български Книгиhttps://www.facebook.com/groups/166901737760766/?ref=br_rs
* ПИСАТЕЛИ И ПОЕТИ *https://www.facebook.com/groups/102483429790053/?ref=br_rs
ЛИГА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПИСАТЕЛИ В САЩ И ПО СВЕТАhttps://www.facebook.com/groups/2692562064138962/?ref=br_rs
Още Една Литературна Групаhttps://www.facebook.com/groups/OshteEdnaLiteraturnaGrupa/?ref=br_rs
Литературен клуб “Отвъд кориците”https://www.facebook.com/groups/otvadkoritsite/?ref=br_rs
Български писателиhttps://www.facebook.com/groups/108276682552/
Литературен кръг “Метафора”https://www.facebook.com/groups/1783895835178109/?ref=br_rs
Български автори зад границаhttps://www.facebook.com/groups/194858361340055/?ref=br_rs
Асоциация на младите български писателиhttps://www.facebook.com/groups/314738799232179/?ref=br_rs
Читателски клуб „Ангелите на книгите“https://www.facebook.com/groups/846463258807463/?ref=br_rs
Конфедерация на българските писатели – Врацаhttps://www.facebook.com/groups/1126837637338773/
Какво четеш, какво пишеш?!https://www.facebook.com/groups/876678682417210/
История и литератураhttps://www.facebook.com/groups/276028223559297/
Константин Кацаров – Автор Grouphttps://www.facebook.com/groups/konstantinkatsarov/
Книгоманиhttps://www.facebook.com/groups/262624948447698/
НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ – ПОРТАЛЪТ НА ПИСАТЕЛЯhttps://www.facebook.com/groups/672798489952789/
Споделям и откривам – български автори и книгиhttps://www.facebook.com/groups/413139536004421/
Магията на думите, изкуствата и красотата…https://www.facebook.com/groups/1356945834489515/
Разкази и поезия от неизвестни авториhttps://www.facebook.com/groups/223864178411343/
Стихове и…https://www.facebook.com/groups/932283986809244/
КНИГИТЕhttps://www.facebook.com/groups/420301361404205/
СТИХОВЕ И ОЩЕ НЕЩОhttps://www.facebook.com/groups/RADI.VASILEVA/
Разказвай с мен…https://www.facebook.com/groups/309744503058201/
Български автори зад границаhttps://www.facebook.com/groups/194858361340055/
/ Космос / Авиация / Литература/ Филми (само за научно популярна и фантастична литература)
https://www.facebook.com/groups/2153320768076988/?ref=br_rs
Литературен клуб “Многоточие”
https://www.facebook.com/groups/356959951343390/
Клуб на четящитеhttps://www.facebook.com/groups/144222982650210/

ВАЖНО!
Не споделяйте във всички групи едновременно, особено ако споделяте един и същи текст и особено ако има линк към текста. Алгоритмите на Фейсбук са много чувствителни към предпазване на социалната мрежа от СПАМ. Общата дефиниция на спам е: “изпращане на идентични съобщения към множество хора с цел реклама или разпространение на компютърни вируси.” фейсбук третира идентичните съобщения изпратени до много хора ( в случая споделени в много фейсбук групи ) като потенциален спам.

За да избегнете временна забрана за споделяне от профила си като първо предупреждение, в последствие и червен флаг на фейсбук акаунта ви, който ще ви причисли към потенциалните спамъри и ще намали показването на всичките ви публикации за неопределен период от време, е добре да използвате групите умерено. Тоест, правете по две-три публикации в различни групи на ден, оставете следващите групи за други дни. Още по-добре – споделяйте различни тесктове. Ако например днес споделите стихотворение в две групи от горе-посочения лист, то утре споделете друго стихотворение в други две групи.

Ако искате да споделите нещо, което предполага, че текста е предопределен, например покана за събитие, в което участвате, или линк към статия, която сте написали – спазвайте същото правило и публикувайте в по две-три групи на ден. Никога не споделяйте само линкове без текст в публикацията и се старайте текста всеки път да е написан по различен начин.

Литературни групи за препоръки

Следвашите групи може да използвате, за да помолите своите най-големи фенове да оставят отзив за книгата ви там.

Читателите препоръчватhttps://www.facebook.com/groups/322464825060842/?ref=share
Какво четеш…https://www.facebook.com/search/top?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE%20%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%88…
За книгите и четенетоhttps://www.facebook.com/groups/222397511638963/?ref=br_rs
Книги, които трябва да прочететеhttps://www.facebook.com/groups/120170957998344/?ref=br_rs
Какво четешhttps://www.facebook.com/groups/352032644828245/
Чета и трупам лавици с книгиhttps://www.facebook.com/groups/290674751343189/

Ако сме пропуснали някоя група, в която вие членувате, молим да я споделите в коментар, за да я добавим в списъка!

Друга добра идея е да публикувате в тези групи не само ваше лично творчество, но и да покрепите други талантливи български автори, които харесвате, като споделяте техни неща и/или коментирате техните публикации, за да им помогнете да получат повече видимост.

Гостуващ автор

Гостуващ автор означава да пишете статии в онлайн списания, блогове или сайтове, които не са Ваши. Това е чудесно допълнение на творческите Ви занимания и прекрасен начин да разширите вашата аудитория, като се възползвате от публиката, която вече е събрана в тези съществуващи сайтове. Направете списък със сайтове, в които би било подходящо да публикувате творенията си и пишете на всеки един със запитване дали приемат гостуващи автори.

Представете се, кажете, с какво Вашите статии биха били полезни/интересни за тяхната аудитория; напишете колко често бихте искали да пишете при тях; пратете им да видят нещо написано от Вас; питайте ги дали ще можете да добавяте линкове в статиите си към други Ваши публикации, както и в биографичния параграф до името Ви, като автор на статията. Последното е много важно, защото именно така препращате потенциални фенове на книгите Ви към личния си сайт, блог или страница в Самоиздател. Не всички сайтове ще са съгласни гостуващите автори да слагат линкове. Важно е да се направи това уточнение в самото начало. Самоиздател също предоставя опция за гостуващи автори. Ако вече имате свой личен сайт/блог, можете да пишете с нас в блога на самоиздател като гостуващ автор. Ако все още нямате свой личен сайт или блог, може да се възползвате от предложението ни в секцията Самоиздател

Друга разновидност на гостуващ автор е да участвате в различни виртуални и местни събития. Например, може да дадете интервю за подкаста “Модерна Мисъл”, или пък да участвате в събитие на “Пътуващата читателска къща” или пък в нашето виртуално събитие “Будна вечер с книга и вино”. Не чакайте да ви потърсят за интервю в начален етап. Бъдете про-активни. Предложете нещо интересно, за което да си струва да ви интервюират и направете вие първата крачка. Не се отчайвайте ако ви откажат един или 100 пъти, защото не знаете дали 101 път няма да е успешен.

Конкурси

Участието в конкурси е чудесен способ да се популяризирате като автор, дори и вече да сте с опит и няколко издадени книги зад гърба си. Да вземем за пример литературния конкурс на Самоиздател “Кратка история под 100 думи”. Освен че споделянето на историята в социалните мрежи Ви дава право да участвате за наградата на публиката, то това е и перфектен начин да покажете още частици от творчеството си. Когато споделяте публикацията с Вашата история от конкурса, може да добавите и допълнителен текст, в който не само да насърчите дискусия, но и да споделите, къде хората могат да прочетат още ваши произведения. 

ПР

Прес рилийз, или на български, ВО – Връзки с Обществеността, е нещо, което не трябва да пренебрегвате. Вероятно ще отнеме доста време, докато седнете на кафе с Гала, но това не бива да Ви отчайва. Най-бързият начин да привлечете вниманието на медиите към себе си, е, ако направите нещо значимо или скандално.

Въпреки че скандалите са по-лесни за приготвяне, ние в Самоиздател вярваме, че значимите неща освен стойност, оставят и по-дълга следа във времето след себе си. Така че ако търсите бърза слава и няколко стотин или хиляди посещения на сайта, блога или личната ви страница в Самоиздател, можете спокойно да направите някоя невъобразима глупост, заради която да Ви споменат тук и там.

Ако искате обаче името Ви да се запомни и то с нещо истинско, то тогава намерете си кауза. Работете ефективно в партньорство с други хора, организации и институции по каузата си. Говорете за каузата си, защото така не само водите повече хора при себе си като автор, но и събирате идейни и действащи хора за каузата си. Нашите каузи в Самоиздател са да помагаме на независимите автори и да садим дърво за всяка продадена книга през онлайн книжарницата ни. 

Фестивали

Самоиздател има огромното удоволствие да бъдем сред едни от първите партньори на читателски клуб Отвъд Кориците и тяхната инициатива за организацията на първия Независим Книжен Фестивал – Eunoia LitFest 2021. Целта на фестивала е да популяризира стойностните български автори, които се издават сами, както и да помогне на бъдещи такива да минат по този път. Повече за фестивала и как да кандидатствате за участие като публикуан автор може да намерите тук.

Да обобщим къде, как и кога да продадете книгата си:

 1. Започнете да пишете съдържание по Ваша свързана тема, докато още пишете книгата си или веднага след като е готова първата Ви чернова;
 2. Следвайте правилото 80/20 – създавайте 80% полезно/интересно за читателите Ви съдържание и 20% рекламни съобщения;
 3. Изберете дали да създадете личен уебсайт, блог, лична страница в Самоиздател или комбинация. Препоръчително е във всеки случай дa имате и фейсбук страница или група;
 4. Публикувайте редовно в чужди фейсбук групи и насърчавайте феновете си да правят същото за вас;
 5. Публикувайте в групи за други български автори, които харесвате, коментирайте под техните публикации;
 6. Пишете в други онлайн списания и блогове;
 7. Участвайте в конкурси и фестивали;
 8. Добавете кауза в стойността на Вашата книга и личен бранд. 

Беше ли Ви полезна тази информация? Споделете в коментар линк към Вашия личен сайт/блог или Фейсбук страница. Ще избера на случаен принцип двама човека, на които ще дам насоки, с какво могат да подобрят представянето си като автори. 

Прочетете още:

Любовни стихове – подбрана селекция

Нека се потопим дълбоко в пътешествието наречено любовна поезия.Започваме любовно-поетичното четене със любовни стихове за нея. Вечната муза. Жената. И понеже любовта винаги е взаимна ще продължим с избора ми на любовни стихотворения за него – Негово величество любимият мъж.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *