Наталия Дукова представя: “Дуковизми – Пъпна връв”

Наталия Дукова представя дуковизми пъпна връв в будна вечер с книга и вино - виртуално литературно събитие блог

Заповядайте да се запознаете виртуално с прекрасната Наталия Дукова!

Авторката е млада и е актриса. Ето как представя сама своите „усещания“. Имаме нужда от това „бързо изкуство“, както самата тя го нарича. Избираш си откъс между две спирки, четеш го, „гълташ“ и слизаш. Крачиш усмихнат и си на по-широко вътре в себе си…“Дуковизми-пъпна връв“ е история от истории. Парчета свят на едно и също момиче, което всеки ден е различно. Всеки ден погледа е привлечен от нещо отвън или нещо отвътре.

“Дуковизми-пъпна връв“ от Наталия Дукова е книга, която не четеш от началото до края. Консумираш я бавно, парче по парче. Свидни са ти моментите, пазиш си я като награда- да има за после, да има и за утре… Вземи я от онлайн книжарница с кауза Самоиздател – за всички закупени книги онлайн ще посадим по едно дърво!

Прочетете още:

Любовни стихове – подбрана селекция

Нека се потопим дълбоко в пътешествието наречено любовна поезия.Започваме любовно-поетичното четене със любовни стихове за нея. Вечната муза. Жената. И понеже любовта винаги е взаимна ще продължим с избора ми на любовни стихотворения за него – Негово величество любимият мъж.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *