Изящна комуникация с Радосвета Гюлева

В тази Будна вечер с книга и вино ще си говорим с Радосвета Гюлева – сертифициран НЛП треньор, основател на Института по Невро-Лингвистично Програмиране в България; поет, активист и съ-автор на книгата “Изящна Комуникация”. От Радост ще разберем какво е НЛП и как може да ни е полезно, за да придобием повече увереност във всички аспекти на общуването.

Прочетете още:

Любовни стихове – подбрана селекция

Нека се потопим дълбоко в пътешествието наречено любовна поезия.Започваме любовно-поетичното четене със любовни стихове за нея. Вечната муза. Жената. И понеже любовта винаги е взаимна ще продължим с избора ми на любовни стихотворения за него – Негово величество любимият мъж.

Първи стъпки в маркетинга на книга с Боряна Пейчева и Виктория Петрова.

Първото нещо, с което всеки автор трябва да започне е изграждането на собствен бранд. Както с всеки един продукт, който измисляме, реализираме, искаме да пуснем на пазара: ние мислим, какво да има, какво да бъде, как да е опаковано, как да изглежда, как да звучи… По същия начин и един автор, той сам за себе си е продукт, който трябва да бъде позициониран, опакован и реално – продаден на читателя, в този случай.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *