Реклама за вашата книга във фейсбук – стъпка по стъпка с писателя Димитър Бонев

реклама за вашата книга във фейсбук блог

В поредицата Литературни събития Будна Вечер с Книга и Вино ще навлезем в детайлите на успешната реклама във фейсбук. Ще почерпим от опита на писателя Димитър Бонев, който ще ни въведе стъпка по стъпка в използването на така наречения “адс мениджър”(ads manager).   Ще разберете и какво е предимството да правите своите реклами през мениджъра, как да избирате своята аудитория, бюджет и още много полезна информация.

Бъдете с нас, за да направим една примерна рекламна кампания стъпка по стъпка като използваме така наречения адс мениджър/ads manager във фейсбук. Ще обясня веднага каква е разликата между това да правите реклама през ads manager и да използвате опцията за спонсорирана публикация. Основната и най-важна разлика е че през ads manager вие сами настройвате параметрите на рекламата си, докато през бързата и лесна опция, която фейсбук предлага за спонсориране на публикации, вие се ограничавате до автоматичните настройки предложени ви от фейсбук, които не винаги са оптимални, когато говорим за цена. За това е препоръчително да се научите да използвате ads manager и точно това ще покажем нагледно и с примери.

Ще си поговорим и за това какво отличава успешните реклами, защо е важно да имаме собствен уебсайт и още много други полезни неща. Ще започнем разговора ни с кратко представяне на Димитър и ще поговорим и за книгата му Ключ отвъд видимото.

Прочетете още:

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *