Литературни Събития

Будна Вечер с Книга и Вино - Виртуални литературни събития

В тази Будна вечер с книга и вино ще си говорим с Радосвета Гюлева – сертифициран НЛП треньор, основател на Института по Невро-Лингвистично Програмиране в България; поет, активист и съ-автор на книгата “Изящна Комуникация”. От Радост ще разберем какво е НЛП и как може да ни е полезно, за да придобием повече увереност във всички аспекти на общуването.

първи независим книжен фестивал
 
Целият екип на Самоиздател се вълнува изключително много, че сме един от първите партньори на Литературен клуб „Отвъд кориците“в създаването на инициативата – Първи независим книжен фестивал в България – Eunoia LitFest 2021.
 
Фестивалът има за цел да помогне на талантливите български автори, които са издали или разпространяват книгите си сами да получат повече гласност и да достигнат до повече хора. 
 
За тези, на които тепърва предстои да минат през самоиздаването фестивалът ще бъде прекрасна възможност за свързване с професионалисто в областта – коректори, редактори, илюстратори, печатари, както и да поговорят със сродни души минали вече по същия път.
 

 

Минали литературни събития Будна Вечер с книга и вино

Епизоди: Издаване на книга

Епизоди: Разпространение на книга

първи стъпки в маркетинга на книга с боряна пейчева и виктория петрова - самоиздател блог - как да продам книга - онлайн книжарница с кауза

Първи стъпки в маркетинга на книга с Боряна Пейчева и Виктория Петрова.

Първото нещо, с което всеки автор трябва да започне е изграждането на собствен бранд. Както с всеки един продукт, който измисляме, реализираме, искаме да пуснем на пазара: ние мислим, какво да има, какво да бъде, как да е опаковано, как да изглежда, как да звучи… По същия начин и един автор, той сам за себе си е продукт, който трябва да бъде позициониран, опакован и реално – продаден на читателя, в този случай.

Епизоди: насоки в писането

 

Епизоди: нови автори и книги

 

венцислава великова представя странна сбирка от разкази книга в онлайн книжарница с кауза самоиздател blog

Венцислава Великова представя дебютната си книга “Странна сбирка от разкази”

Венцислава Великова определя себе си като средностатистически човек, според съвременните рамки, с мислене различно от средното и разбиране далеч от статистическото. Поела отговорността да излезе…