“Жеко бичето” – приказки на доброто от Ушка Добродушка

детски приказки жеко бичето приказки на доброто от ушка добродушка

Гергана Стоянова чете за вас “Жеко Бичето”, част от “Приказките на доброто за деца от 5 до 105 “на Ушка Добродушка.

Гергана Стоянова е може би един от най-разпознаваемите озвучаващи артисти у нас. Освен това Гергана е театрална, филмова, телевизионна актриса, сценарист на риалити шоу програми, продуцент на документални филми, радио-клипове и различни телевизионни проекти.

Приказките са уникални, вълшебни и завладяващи. С нетърпение ще очаквам хартиеното издание, защото си заслужава да присъства във всеки един дом!

Ивелина Михайлова

Приказки не само за деца, но и за възрастни. Представени с полъха на миналото и нюанса на днешния модерен свят. Лесно четими, увлекателни, чакаш с нетърпение да прелистиш, да последваш героя, да влезеш в неговия свят и до откъснеш най-доброто от историята.
Продължавай, драга ми писателко в същия дух да твориш, да съчиняваш, да ни поучаваш, да ни караш / ние попорасналите/ да се върнем в детските години.
Успех в книгоиздаването, ще те следваме с интерес!

Кремена Танева

Едни много увлекателни приказки с поука. Повечето от историите са с край, който не очаквах. А удоволствие и на еди дъх се четат и се превръщат в любими и за малки деца и пораснали такива. 😊

Мира Стефанова

Прочетете още:

Любовни стихове – подбрана селекция

Нека се потопим дълбоко в пътешествието наречено любовна поезия.Започваме любовно-поетичното четене със любовни стихове за нея. Вечната муза. Жената. И понеже любовта винаги е взаимна ще продължим с избора ми на любовни стихотворения за него – Негово величество любимият мъж.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *