Ще търся

от

Йотор Амер

Ще търся обич в синята зора
дори това да бъде път безкраен.
Без теб сърцето тъне в нищета,
ако сме близки, близък е и раят.

Ще търся теб, голямата любов
дори с години ти да си ми чужда,
прегръщаш ме - живот за мене нов,
милувките са нежната ми нужда.

Ще търся теб, и няма да се спра,
защото да живееш е да обичаш.
Ще вярвам вечно в нас и любота,
щом без теб съм, нямам нищо.

Прочетете още:

Любовни стихове – подбрана селекция

Нека се потопим дълбоко в пътешествието наречено любовна поезия.Започваме любовно-поетичното четене със любовни стихове за нея. Вечната муза. Жената. И понеже любовта винаги е взаимна ще продължим с избора ми на любовни стихотворения за него – Негово величество любимият мъж.

Подбрани стихотворения за морето по света и у нас

В следващите редове ще отплаваме на околосветско пътешествие, изследвайки океана на световната поезия за морето. Ще разгледаме 9 стихoтворения за морето от различни географски точки, които ще изрисуват в съзнанието пристанища, прибои, раковини и фарове. Приятно четене и попътен вятър.

Първи стъпки в маркетинга на книга с Боряна Пейчева и Виктория Петрова.

Първото нещо, с което всеки автор трябва да започне е изграждането на собствен бранд. Както с всеки един продукт, който измисляме, реализираме, искаме да пуснем на пазара: ние мислим, какво да има, какво да бъде, как да е опаковано, как да изглежда, как да звучи… По същия начин и един автор, той сам за себе си е продукт, който трябва да бъде позициониран, опакован и реално – продаден на читателя, в този случай.

Как да продължа да творя, докато работя и имам деца (4 стъпки)

В следващите редове ще споделя личния си опит с чувството на претоварване. Ще опиша и какви малки практични промени правя, за да си върна творческото въодушевление. Наясно съм, че това едва ли е рецепта, която работи за всички. Ще се радвам ако работи за вас или ако поне ви замисли за ежеднвните избори, които правите.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *