Пламена Мартинова: Внимание Любов!

внимание любов блог

В деня на виното и любовта ще се срещнем с Пламена Мартинова и освен за Любов ще си говорим и за двете ѝ книги: “Нюанси в любовта” и Любовни уравнения”Погледнати през една призма на усмивката, очарованието и хумора, който трябва неизменно да присъства в нашия живот.

Книгите на Пламена насочват вниманието към красотата, която всички трябва да пазим и подхранваме и да се учим да откриваме във всичко! В книгите на Пламена дават повод за среща на още тримаартисти: художниците Цанко Цанев, Златка Богилова и Маргит Добрева.

“Реших да продължа и в тази книжка събирателноста на два типа изкуства, които се претворяват едно в друго за да заживеят един живот. Вярвам, че илюстрациите на книгите играят важна роля в по-лесното им възприемане и преоткриване от читателя. А едновременно с това дава възможност на четящия да отпочине загледан в картините на трима толкова различни автори, които са обединени от най-важното, любовта!”

Пламена Маринова

Прочетете още:

Любовни стихове – подбрана селекция

Нека се потопим дълбоко в пътешествието наречено любовна поезия.Започваме любовно-поетичното четене със любовни стихове за нея. Вечната муза. Жената. И понеже любовта винаги е взаимна ще продължим с избора ми на любовни стихотворения за него – Негово величество любимият мъж.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  1. Аз съм пристрастнс към Плами!
    Тя е моя дъщеря и какво по-хубаво от това да видиш детето си с едни гърди пред себе си!?
    Тя отговаря на името си и всяка буква си има значение… П- пламенна натура Л- Любовта е водещата и спасяващата! А- Аз присъства до степен да я подтиква да прави всичко за което се захване по- добре! М- буквата на баща й Мартин, който остави своят интелигентен и чаровен отпечатък завинаги в сърцето й. Е- експлозияпа прави чудеса…след нея се ражда ново стихотворение. Н – като Ние! Плами обожава хората и прави всичко, за да бъде полезна. А – Аз бих посъветвала повече хора да се запозно с нея и сами да преценят дали съм права?

  2. Здравейте! Казвам се Иван и съм колега на Плами- момичето огън! В нея са се събрали светлина и талант, сила и хъс! Приятел, който винаги може да разчиташ на нея! Поздравления за страхотната книжка! Имам честта да я имам и дано повече хора да я имат! Плами, успех и само нагоре!