Венцислава Великова представя дебютната си книга “Странна сбирка от разкази”

венцислава великова представя странна сбирка от разкази книга в онлайн книжарница с кауза самоиздател blog

Венцислава Великова определя себе си като средностатистически човек, според съвременните рамки, с мислене различно от средното и разбиране далеч от статистическото. Поела отговорността да излезе от общия поток на движение, тя се старае да търси истината в най-неистинските неща и никога да не я бърка с общоприетото.


В тази Будна вечер с книга и вино ще чуем откъс от разказа “Бабина Душица” прочетен за вас от прекрасния актьор Чавдар Пенчев!

Родом от Стара Загора, Чавдар никога не е играл на Българска сцена. За сметка на това е един от най-популярните театрални актьори във Франция. Спектаклите, в които участва, включително и “Животът, макар и кратък” на Станислав Стратиев, са гостували на най-големия театрален фестивал в света, провеждан в Авиньон, Франция.

Странна сбирка от разкази може да закупите директно от автора в онлайн книжарницата с кауза на Самоиздател. За всяка закупена книга ще посадим едно дърво!

Прочетете още:

Любовни стихове – подбрана селекция

Нека се потопим дълбоко в пътешествието наречено любовна поезия.Започваме любовно-поетичното четене със любовни стихове за нея. Вечната муза. Жената. И понеже любовта винаги е взаимна ще продължим с избора ми на любовни стихотворения за него – Негово величество любимият мъж.

Подбрани стихотворения за морето по света и у нас

В следващите редове ще отплаваме на околосветско пътешествие, изследвайки океана на световната поезия за морето. Ще разгледаме 9 стихoтворения за морето от различни географски точки, които ще изрисуват в съзнанието пристанища, прибои, раковини и фарове. Приятно четене и попътен вятър.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *