Лично творчество

Лично Творчество е специално място в блога на Самоиздател, където всеки може да сподели свой стих, разказ, приказка, откъс от роман или каквото сметне за уместно. Тук ще намерите творби на нови и утвърдени, талантливи автори, които споделят късче от необятната си вселена с вас! Поздравяваме ви по-долу на тази страница с един стих от Виктория Петрова, а след него ще видите линкове към страниците на авторите споделящи личното си творчество в блога. Посетете ги и се гмурнете в техния свят!

Защо да споделя личното си творчество в блога на Самоиздател?

Непрекъснато растящите фенове на платформата на Самоиздател са гаранция, че творчеството ви ще достигне нови хоризонти. Дайте гласност на таланта си, заявете се като писател, популяризирайте издадените си книги, популяризирайте книгите, които все още пишете! Всичко това може да направите тук! Приветстваме ви след като публикувате вашите творения в блога на Самоиздател да ги споделите и в нашата група във Фейсбук: “Бета читатели и партньори критици”, където може да получите обективно мнение и градивна критика от хора ценители на литературата.

За да заявите място за своето лично творчество в блога на Самоиздател е необходимо само да ни пишете на адрес: contact {@} samoizdatel.com. Ще се свържем с вас при първа въможност и ще създадем вашия личен творчески кът.

Поздравяваме ви с един стих от Виктория Петрова и очакваме вашите творения с нетърпение! Списък с всички автори ще видите под стихотворението, както и линкове към техните страници, където може да прочете творбите им!

Благодаря

Благодаря за слънцето,
Гората, вятъра,
дъжда в косата
Благодаря за птичките,
Пчеличките и всички живи твари
Благодаря за въздуха, земята,
За калта, прахта и
облаците в небесата

Благодаря за лъчите на дъгата
За красотата на душата
И за песента на зората
Благодаря за мрака,
за звездите и луната
За житото, децата
и за върха на планината

Благодаря за всеки дъх,
За всеки миг,
за всеки спомен
Благодаря за бурята, гърма
За вселената и тишината,
За залеза, рождението,
вечността
Искрено и от сърце благодаря!
За приятелството топло
И човечността.

Лично творчество: Автори

Ивелина Недева

Лично творчество: Ивелина Недева автор
https://www.samoizdatel.com/ivelina-nedeva/

Полина Кавръкова

лично творчество - полина кавръкова
https://www.samoizdatel.com/polina-kavrakova/